ZI DE PARIURI: Week-end-ul începe cu super meciuri în România și fotbalul vestic

După ce am aflat finalistele Europa League, ne întoarcem pentru week-end în competițiile interne din marile campionate și din România. Așa că hai să-ți zicem câteva dintre pariurile zilei, iar tu alege din bogata ofertă Superbet!

1. LENS - LILLE

⚽ Derby du Nord, ultimul hop înainte de titlul lui Lille? RC Lens are un dublu interes în acest derby. Echipa lui Franck Haise este pe locul 5 în Ligue 1 și încearcă să-și protejeze poziția care o poate duce în Europa League. Apoi, gruparea „Sang et Or” își dorește probabil și să-și încurce rivala în lupta pentru titlu cu PSG. Lille a câștigat 10 din ultimele 11 meciuri jucate în deplasare în Ligue 1, iar Lens a câștigat ultima dată derby-ul cu rivala sa în 2007!

🔥 Reușește Lille să se impună?

2. ASU POLI - FC U CRAIOVA

⚽ ASU Politehnica o primește la Timișoara pe lidera la zi din Liga 2: U Craiova 1948 are 49 de puncte, după șase etape, cu șapte mai mult decât ocupanta primului loc de baraj, CS Mioveni. O eventuală victorie în Banat ar apropia și mai mult trupa craioveană de promovarea directă. În runda trecută, formația lui Dan Alexa a reușit prima victorie din Top 6: 2-1, acasă cu Dunărea. Izbânda a venit după patru înfrângeri la rând și, în total, șapte partide succesive fără triumf.

🔥 O încurcă Poli pe Craiova?

3. LEICESTER - NEWCASTLE

⚽ Leicester nu-și permite pași greșiți, pentru a nu pierde locul de Champions League, mai ales după ce a călcat strâmb în ultima etapă, 1-1 cu Southampton. Leicester are 3 victorii consecutive cu Newcastle înaintea acestui joc. În tur, scorul a fost 2-1 pentru „vulpi”. În ultimul joc direct disputat pe King Power Stadium, Leicester a câștigat cu scorul de 5-0.

🔥 Câștigă iar Leicester la scor?

4. SOCIEDAD - ELCHE

⚽ Sociedad vrea să termine sezonul pe locul 5, dar pentru asta trebuie să nu facă pași greșiți, mai ales contra unei echipe nou-promovate. Elche nu a câștigat de 15 meciuri în deplasare. În tur, bascii s-au impus cu 3-0 pe terenul alb-verzilor. Tot la scor au câștigat alb-albaștrii și ultimele două „directe” disputate pe Anoeta: 3-0 și 4-0. 

🔥 Câte goluri se înscriu azi?

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi doar în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi? 

❗ Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante! 

Sursa foto: Getty Images