ZI DE PARIURI: Super fotbal pentru o duminică perfectă

O duminică plină de super meciuri, în care partea leului și-o iau românii. Dar avem spectacol și în alte campionate europene. Așa că hai să-ți zicem câteva dintre pariurile zilei, iar tu alege din bogata ofertă Superbet. 

1. FCSB - U CRAIOVA

⚽ Două echipe aflate în dificultate se întâlnesc în derby-ul rundei din campionatul intern. Oltenii au rămas fără antrenorul Ouzounidis și fără cel mai bun jucător, Cicâldău fiind transferat la Galatasaray. Deși roș-albaștrii au avantaj clar la „directe”, ultimele două întâlniri au fost câștigate de Craiova. FCSB are o singură victorie în ultimele nouă jocuri din campionat, iar în ultimele trei n-a marcat niciun gol. Oltenii au un singur gol în ultimle patru partide oficiale.

🔥 Vor fi puține goluri azi? 

2. ROMÂNIA - COREEA DE SUD

⚽ După victoria cu Honduras, naționala lui Rădoi are nevoie de încă trei puncte pentru a-și asigura calificarea din grupă. Asiaticii au pierdut în prima partidă, 0-1 cu Noua Zeelandă, așa că sunt obligați să câștige, la rândul lor. Înaintea turneului de la Tokyo, Coreea de Sud a jucat două meciuri amicale: 2-2 cu Argentina și 1-2 cu Franța. 

🔥 Pariezi pe „tricolori”? 

3. ZLIN - SLAVIA PRAGA

⚽ Echipa lui Nicolae Stanciu ia startul în noul sezon în Cehia, în deplasare, cu Zlin. Slavia a câștigat ultimele patru dueluri directe, iar la ultima deplasare aici a învins cu 6-2. 

🔥 Câștigă iar Slavia la scor? 

4. LOKOMOTIV PLOVDIV - LUDOGOREȚ 

⚽ Echipa altor români, Rotariu și Keșeru, ia startul în noul sezon în campionatul bulgar, tot într-o deplasare, la Plovdiv. Lokomotiv are trei victorii în ultimele cinci „directe” și două în cele mai recente trei. La ultimul joc direct de la Plovdiv, gazdele s-a impus cu 3-2, iar Keșeru a înscris un gol.

🔥 Cine câștigă azi? 

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi doar în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi? 

❗ Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante! 

Sursa foto: sportpictures.eu