ZI DE PARIURI! Nu rata cele mai bune cote de joi, la Superbet

Se joacă pentru titlu, pentru Liga Campionilor, pentru evitarea retrogradării și pentru promovare. E final de sezon peste tot, iar partidele sunt tot mai încinse și au un caracter decisiv. 

Așa că hai să-ți zicem câteva dintre pariurile zilei, iar tu alege din bogata ofertă Superbet! 

1. DINAMO - CHINDIA 

⚽ În încercarea de a evita o retrogradare istorică, Dinamo, penultima clasată în play-out, l-a înlocuit pe Adrian Mihalcea cu Gigi Mulțescu, al cărui prim meci pe bancă după revenire este chiar împotriva „lanternei” Chindia. Dâmbovițenii au 5 înfrângeri la rând și nu au marcat în aceste meciuri. 

🔥 Cine câștigă azi? 

2. LEICESTER - SHEFFIELD UNITED 

⚽ Leicester a avut un avans important în cursa pentru un loc de Liga Campionilor, dar, după ultimele rezultate, poziția „vulpilor” în Top 4 este amenințată. Mai ales că, în această etapă, joacă împotriva lui Sheffield United, una dintre cele mai în formă echipe din Anglia. 

🔥 Se impun gazdele? 

3. REAL MADRID - VILLARREAL 

⚽ Ultimul obstacol serios în cursa pentru titlu. Astfel poate fi caracterizat meciul în care Real Madrid o întâlnește pe Villarreal. Însă, în funcție de jocul rezultatelor, formația lui Zinedine Zidane poate sărbători titlul chiar la finalul partidei cu „Submarinul galben”. 

🔥 Pe ce rezultat pariezi? 

4. LEEDS - BARNSLEY 

⚽ Leeds United e aproape de o revenire mult așteptată în Premier League. Azi, poate face pasul decisiv, în duelul de pe teren propriu cu ultima clasată, Barnsley. Gazdele au câștigat ultimele 3 dueluri directe, marcând de fiecare dată cel puțin două goluri. 

🔥 Putem asista la o surpriză? 

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi doar în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi? 

❗Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante! 

Sursa foto: sportpictures.eu