ZI DE PARIURI! Meciurile pe care nu vrei să le pierzi, cotele pe care nu ai voie să le ratezi

Săptămâna începe abrupt. În România se poate da titlul, iar circuitul WTA revine cu turneul de la Palermo, la care sunt prezente și jucătoare din țara noastră. 

Așa că hai să-ți zicem câteva dintre pariurile zilei, iar tu alege din bogata ofertă Superbet! 

1. CRAIOVA - CFR CLUJ 

⚽ Momentul adevărului. Nu e loc de meci egal, mai ales în actualul context. Cine câștigă, pleacă acasă cu trofeul. În tur, Craiova a câștigat în Gruia, dar oltenii nu au marcat în ultimele două dueluri directe de pe teren propriu. 

🔥 Cine câștigă? 

2. SERVETTE - SION 

⚽ Meci crucial pentru oaspeți, care încearcă să scape de locul de baraj pentru rămânerea în prima ligă. O victorie la Geneva nu le este suficientă celor de la Sion, dacă Thun câștigă pe terenul lui FC Zurich. 

🔥 Se salvează oaspeții? 

3. ELFSBORG - SIRIUS 

⚽ Elfsborg se anunță una dintre protagonistele sezonului în Suedia, iar meciul cu Sirius o prinde într-un moment bun. E neînvinsă de 3 etape, serie în care a marcat 9 goluri. În schimb, adversarii au luat doar un punct în ultimele două runde și au cea mai slabă apărare din primele 8 locuri. 

🔥 Pariezi pe multe goluri? 

4. S. ERRANI - S. CÎRSTEA 

🎾 Simona Halep s-a retras de la Palermo, dar țara noastră este reprezentată la primul turneu WTA care are loc după pauza provocată de pandemie. Sorana Cîrstea a prins un loc pe tabloul prinicpal și joacă în primul tur cu Sara Errani, în fața căreia a pierdut de 5 ori în 7 întâlniri. A câștigat-o însă pe cea mai recentă, în 2014, la Dubai. 

🔥 Merge mai departe Sorana? 

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi doar în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi? 

❗Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante! 

Sursa foto: sportpictures.eu