ZI DE PARIURI! Fotbalul european s-a întors cu super meciuri!

Cât am așteptat ziua aceasta! Fotbalul european se întoarce după cinci luni de pauză! În meniul de astăzi, avem super dueluri în Europa League, dar nu uităm nici de meciurile din Liga 1. Așa că hai să-ți zicem câteva dintre pariurile zilei, iar tu alege din bogata ofertă Superbet!

1. INTER - GETAFE

⚽ Italienii nu au trecut niciodată de „optimi” în Europa League, iar acum au în față una din revelațiile din La Liga, Getafe, o echipă încăpățânată și arțăgoasă. Inter a terminat pe 2 sezonul în Serie A și vrea un parcurs cât mai lung în Europa League. Spaniolii vin după eliminarea lui Ajax, una din revelațiile sezonului trecut al Ligii Campionilor, dar în campionat au terminat doar pe 8, ratând calificarea în sezonul viitor al UEL.

🔥 Pe ce rezultat mizezi azi?

2. ȘAHTIOR - WOLFSBURG

⚽ Ucrainenii sunt favoriți, prin prisma faptului că au câștigat meciul tur, din deplasare, 2-1 la Wolfsburg, dar germanii nu sunt o trupă de neglijat nici când joacă „afară”, așa cum pot depune mărturie Leverkusen, Frankfurt sau Schalke, printre alții. Cu alte cuvinte, încă se joacă.

🔥 Cine se califică mai departe?

3. DINAMO - VIITORUL

⚽ Dinamo joacă ultima partidă a sezonului, fără a știi foarte exact care îi va fi soarta. Cert este că nu are voie să piardă în acest meci și, dacă se poate, să spere că Academica Clinceni se va impune în deplasare cu Sepsi. În duelurile recente dintre Dinamo și Viitorul egalul n-a fost o variantă. Niciuna dintre ultimele opt confruntări directe nu a fost remiză.

🔥 Câștigă „câinii roșii”?

4. MOLDE - START

⚽ Molde a rămas la șase puncte în spatele liderului Bodo/Glimt și nu-și mai permite pași greșiți. IK Start nu e, teoretic, un adversar care să-i pună probleme, fiind pe loc de baraj în acest moment, după 12 runde, cu doar 9 puncte, aproape 20 mai puține decât gazda acestei partide.

🔥 Mizezi pe o surpriză?

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi doar în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi?

❗Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante!

Sursa foto: Guliver / Getty Images