ZI DE PARIURI! Dacă e sâmbătă, sunt SuperMeciuri și cote pe măsură

Ne așteaptă o zi de sâmbătă cu SuperMeciuri. Nu doar în Europa, ci și dincolo de ocean. Așa că hai să-ți zicem câteva dintre pariurile zilei, iar tu alege din bogata ofertă Superbet! 

1. CRAIOVA - SEPSI 

⚽ Universitatea Craiova începe cursa pentru titlu împotriva unui adversar care mereu i-a fost incomod. Duelurile cu Sepsi au fost de fiecare dată echilibrate și cu puține goluri. 

🔥 Pariezi pe multe goluri azi? 

2. CHELSEA - MAN. CITY 

⚽ Reprezentantele Premier League în semifinalele Ligii Campionilor sunt adversare în penultimul act din Cupa Angliei. Poate fi chiar un preview pentru finala UCL, dacă Chelsea și Manchester City le depășesc pe Real Madrid, respectiv PSG. 

🔥 Cine câștigă în acest meci? 

3. ATHLETIC BILBAO - BARCELONA 

⚽ Bilbao i-a luat deja un trofeu Barcelonei, în acest sezon: Supercupa Spaniei. Acum, încearcă să se impună și în finala Copei del Rey și să pună capăt seriei negative din ultimul act al acestei competiții. Bascii au pierdut precedentele 5 finale disputate. Cea mai recentă, cu două săptămâni în urmă, contra rivalei Real Sociedad. 

🔥 Pe cine mizezi azi? 

4. CAGLIARI - PARMA 

⚽ Meci crucial în lupta pentru evitarea retrogradării, în Serie A. Antepenultima clasată, Cagliari, joacă acasă împotriva penultimei din clasament, Parma. E și un duel românesc: Răzvan Marin vs. Dennis Man și Vali Mihăilă. 

🔥 Înscrie vreunul dintre jucătorii români? 

5. MONTREAL - TORONTO FC 

⚽ Începe un nou sezon din MLS, iar primul weekend vine cu derby-ul Canadei, între Montreal și Toronto FC. În ultimele 13 dueluri directe nu s-a înregistrat niciun egal, iar cele mai recente 5 întâlniri s-au terminat cu diferențe de un singur gol. 

🔥 Pe ce rezultat pariezi azi? 

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi doar în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi? 

❗ Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante! 

Sursa foto: sportpictures