ZI DE PARIURI! Dacă e sâmbătă, sunt SuperMeciuri și cote de top

Revenim la normal, ușor-ușor. E sâmbătă, adică se joacă SuperMeciuri în toată Europa și nu numai. Așa că hai să-ți zicem câteva dintre pariurile zilei, iar tu alege din bogata ofertă Superbet. 

1. CLINCENI - CFR 

⚽ Înaintea returului cu Lincoln, din preliminariile UCL, CFR Cluj își întâlnește una dintre victimele favorite. Ardelenii au câștigat toate cele 6 dueluri cu Academica Clinceni. 

🔥 Se păstrează tradiția? 

2. MEXIC - HONDURAS 

⚽ Încep treburile serioase la Gold Cup. Una dintre favoritele tradiționale, Mexic, joacă în sferturile de finală cu Honduras, o echipă care a pus-o în dificultate în precedentele întâlniri. 

🔥 Riști o surpriză aici? 

3. LUZERN - YOUNG BOYS 

⚽ Posibila viitoare adversară a lui CFR Cluj, Young Boys Berna, își începe apărarea titlului de campioană a Elveției pe terenul celor de la Luzern. Un duel spectaculos în ultimii ani: precedentele 4 meciuri directe au produs nu mai puțin de 19 goluri. 

🔥 Se înscrie mult și azi? 

4. WERDER BREMEN - HANNOVER 

⚽ Nu demult, un duel de Bundesliga. Werder Bremen a retrogradat la finalul sezonului trecut și încearcă să pornească în noua stagiune cu dreptul. Mai ales că a câștigat de fiecare dată în ultimele 4 partide cu Hannover. 

🔥 Cine se impune? 

5. BASTIA - NÎMES 

⚽ Începe și liga a doua din Franța, iar prima etapă propune un duel între nou-promovata Bastia și o echipă venită din Ligue 1, Nîmes. Cu toate acestea, e un duel mai echilibrat decât pare la prima vedere. 

🔥 Pe ce rezultat mizezi? 

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi doar în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi? 

❗ Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante! 

Sursa foto: sportpictures.eu