ZI DE PARIURI! Continuă drumul spre turul 3 al Ligii Campionilor

4 meciuri sunt programate astăzi, în manșa secundă din turul 2 al Ligii Campionilor. Află care sunt partidele zilei și marchează pariul câștigător!

OMONIA NICOSIA - DINAMO ZAGREB

Croații sunt favoriți la calificare după ce în manșa tur au câștigat cu scorul de 2-0. În manșa tur de la Zagreb, campioana Ciprului și-a creat 13 ocazii de gol, a tras două șuturi pe spațiul porții, a avut o posesie de 49%, dar a fost taxată pentru unele erori din defensivă. Un 0-2 nu este chiar ușor de întors, dar nici imposibil, iar Omonia speră să dea lovitura în returul de pe teren propriu. De cealaltă parte, Dinamo Zagreb a fost extrem de eficientă în partida tur, reușind să marcheze două goluri din cele 3 șuturi pe spațiul porții, prin Majer și Jakic. Ambele reușite au venit în partea secundă.

🔥 Rezistă croații în Cipru?

FLORA TALLINN - LEGIA VARȘOVIA

În tur, polonezii s-au impus cu 2-1, dar victoria a fost obținută cu emoții. După ce a deschis scorul încă din minutul 3, Legia a fost egalată imediat după pauză și a marcat golul victoriei abia în primul minut al prelungirilor. De remarcat că estonienii au avut mai multe șuturi pe poartă decât echipa din Varșovia. 

🔥 Cine se califică?

HJK HELSINKI - MALMO

Derby-ul nordic din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor pleacă de la scorul de 2-1 pentru suedezi. În tur, Malmo a fost superioară la majoritatea capitolelor, dar nu a reușit ia un avantaj mai mare. A condus cu 1-0, cu un gol marcat în finalul primei reprize, dar a fost egalată în minutull 68. Suedezii s-au impus după o reușită care a venit cu puțin înaintea ultimului sfert de oră. Înaintea acestui meci, ambele echipe au câștigat cu același scor, 2-0, în competițiile interne. 

🔥 Pariezi pe Malmo?

ZALGIRIS - FERENCVAROS

Maghiarii merg la Vilnius la adăpostul avantajului luat în meciul tur, când s-au impus cu 2-0. Putea fi o victorie și mai clară, dar Ferencvaros a ratat și un penalty în meciul de la Budapesta. Lituanienii speră totuși într-o minune, chiar dacă echipa din Ungaria a ajuns la serie impresionantă de meciuri oficiale fără înfrângere, 14, dintre care doar 4 au fost remize. Practic, ultimul eșec suferit de alb-verzi datează din luna februarie. 

🔥 Mizezi pe Ferencvaros?

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi doar în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi?

❗ Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante!

sursa foto: sportpictures