ZI DE PARIURI! Cele mai tari meciuri de marți au cele mai bune cote, la Superbet

O nouă zi cu meciuri decisive. În Anglia și în Italia se joacă pentru promovare, în timp ce, la Mondialul de snooker, continuă duelurile între cei mai tari jucători. 

Așa că hai să-ți zicem câteva dintre pariurile zilei, iar tu alege din bogata ofertă Superbet! 

1. BRENTFORD - FULHAM 

⚽ Azi aflăm și ultima promovată în Premier League. Pe Wembley se joacă finala play-off-ului, între Brentford și Fulham. Brentford a câștigat ambele meciuri directe din acest sezon, fără a primi gol. 

🔥 Cine ajunge în elita fotbalului englez? 

2. JIANGSU SUNING - DALIAN PRO 

⚽ Echipa lui Cosmin Olăroiu a început sezonul din China cu 4 puncte în primele două etape, iar azi joacă pe teren propriu contra uneia dintre codașele campionatului, Dalian Pro. Ultimele două dueluri directe s-au terminat la egalitate. 

🔥 Pe ce rezultat mizezi azi? 

3. CHIEVO - EMPOLI 

⚽ Începe play-off-ul de promovare ăn Serie A și nu mai e loc de pași greșiți. Chievo și Empoli au retrogradat la finalul sezonului trecut, însă doar una se poate întoarce în prima ligă. 6 din ultimele 7 dueluri directe s-au terminat la egalitate. Un rezultat care, de această dată, i-ar avantaja pe veronezi, care ar merge mai departe, datorită faptului că au fost mai bine clasați la finalul campionatului. 

🔥 Pariezi pe oaspeți? 

4. S. MAGUIRE - M. GOULD 

🎱 Mondialul de snooker este unul dintre punctele de atracție din această perioadă. Stephen Maguire și Martin Gould se întâlnesc într-un duel care se joacă în sistem cel mai bun din 19 frame-uri. 

🔥 Cine merge mai departe? 

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi doar în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi? 

❗Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante! 

Sursa foto: Guliver / Getty Images