ZI DE PARIURI: Cele mai tari meciuri de la începutul săptămânii

Săptămâna începe cu super meciuri, atât în România, cât și în campionatele de top ale Europei. Așa că hai să-ți zicem câteva dintre pariurile zilei, iar tu alege din bogata ofertă Superbet!

CFR - MEDIAȘ

Craiova s-a distanțat la patru puncte, iar clujenii trebuie să câștige azi dacă vor să rămână în cursa pentru titlu. Adversară azi îi este cea mai slabă echipă din play-off. Gazul este singura formație care nu a câștigat vreo partidă în play-off și cu numai patru goluri înscrise are cel mai slab atac din partea a doua a sezonului.

🔥  Victorie pentru CFR?

MANCHESTER UNITED - SOUTHAMPTON

O victorie azi a „diavolilor” îi duce peste Chelsea și Leicester în clasament și pe un loc de Liga Campionilor. Manchester United este cea mai în formă echipă din Anglia, având o serie de 17 jocuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile. Trupa lui Solskjaer are opt meciuri consecutive fără înfrângere în jocurile cu Southampton.

🔥 Pe cine mizezi?

GRANADA - REAL MADRID

Cu Barcelona apropiată iar la doar un punct, „galacticii” țintesc victoria, pentru un final de sezon fără emoții, care le poate aduce primul titlu din 2017 încoace. Real Madrid are opt victorii consecutive, fiind singura echipă cu punctaj maxim din La Liga de la reluarea competiției. În plus, „los blancos” au câștigat ultimele șapte „directe” cu Granada, iar în două din ultimele trei vizite a câștigat cu 4-0!

🔥 Mizezi pe goluri multe azi?

KAYSERISPOR - GAZIANTEP

Echipa românilor Șumudică și Maxim merge în vizită pe terenul lui Kayserispor, formație la care evoluează Silviu Lung, cu un moral bun, fiind neînvinsă de cinci meciuri. În tur, Gaziantep s-a impus categoric, cu 3-0, dar la ultima vizită pe terenul rivalei de azi a reușit doar un 0-0.

🔥 Pariezi pe un nou egal?

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi doar în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi?

❗Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante!

sursa foto: sportpictures.eu