ZI DE PARIURI: Cele mai interesante dueluri de marți

Marțea nu sunt trei ceasuri rele, ci cel puțin trei meciuri bune. Așa că hai să-ți zicem câteva dintre pariurile zilei, iar tu alege din bogata ofertă Superbet!

FC ARGEȘ - MIOVENI

Patru meciuri s-au jucat până acum din ”play-off”-ul Ligii 2 și într-unul singur s-au marcat goluri! Marți, urmează duelul dintre FC Argeș și CS Mioveni, ultimul programat în etapa a 2-a din mini-turneul pentru promovare. Va fi o confruntare dură în care cele două trupe nu prea mai beneficiază de vreo marjă de eroare, fiind nevoite să câștige dacă vor să urce în clasament. Gazdele meciului din Trivale au 13 etape la rând în care nu au pierdut.

🔥 Nu pierde FC Argeș nici azi?

 

CHELSEA - NORWICH

Chelsea a suferit o înfrângere usturătoare runda trecută, 0-3 la Sheffield, periclitându-și poziția în Top 4. Astăzi, în fața unei echipe deja retrogradate matematic, elevii lui Lampard vor să-și ia revanșa, pentru a-și consolida locul de UCL. Probabil singura necunoscută este proporția scorului din această seară.

🔥 Mizezi pe goluri multe azi?

 

PORTIMONENSE - BOAVISTA

Gazdele, locul 17 în acest moment, sunt la doar 3 puncte de salvarea de la retrogradare, așa că vor da totul împotriva unei echipe Boavista care nu mai luptă pentru nimic. Cu 38 de puncte, oaspeții sunt la 11 distanță de zona roșie a clasamentului, dar și la mare distanță de zona cupelor europene.

🔥 Victorie a gazdelor?

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi doar în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi?

❗Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante!

sursa foto: sportpictures.eu