ZI DE PARIURI: Cele mai interesante dueluri de marți

Marțea nu sunt trei ceasuri rele, ci cel puțin trei meciuri bune. Așa că hai să-ți zicem câteva dintre pariurile zilei, iar tu alege din bogata ofertă Superbet!

ATALANTA - BRESCIA

E derby în Lombardia! Etapa a 33-a din Serie A se deschide cu un meci între două dintre cele mai mari rivale din Italia. Atalanta luptă însă pentru podium, în timp ce Brescia pare condamnată la retrogradare. Echipa din Bergamo are cel mai bun atac din campionat, cu 87 de goluri, în timp ce "rândunelele" au cea mai slabă apărare. Defensiva oaspeților din această seară a cedat de 64 de ori în 32 de etape. 

🔥 Ce pariezi la acest meci?

CHELSEA - NORWICH

Chelsea a suferit o înfrângere usturătoare runda trecută, 0-3 la Sheffield, periclitându-și poziția în Top 4. Astăzi, în fața unei echipe deja retrogradate matematic, elevii lui Lampard vor să-și ia revanșa, pentru a-și consolida locul de UCL. Probabil singura necunoscută este proporția scorului din această seară.

🔥 Mizezi pe goluri multe azi?

 

PORTIMONENSE - BOAVISTA

Gazdele, locul 17 în acest moment, sunt la doar 3 puncte de salvarea de la retrogradare, așa că vor da totul împotriva unei echipe Boavista care nu mai luptă pentru nimic. Cu 38 de puncte, oaspeții sunt la 11 distanță de zona roșie a clasamentului, dar și la mare distanță de zona cupelor europene.

🔥 Victorie a gazdelor?

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi doar în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi?

❗Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante!

sursa foto: Guliver / Getty Images