Weekendul îți aduce Jocuri Noi și adrenalină la Superbet!

de Horia Nistor

Săptămâna se apropie de sfârșit și o pauză binemeritată de la munca de zi cu zi cere un program cât mai relaxant. Am pregătit pentru toți pasionații de jocuri noutăți interesante care abia așteaptă să fie savurate. Acest sfârșit de săptămâna aduce pe platforma Superbet 6 noi sloturi pe care să le descoperi și de care să te bucuri.

The Faces of Freya  este un joc care te trimite în mitologia Nordică atât prin imagine cât și prin ambianța creată de muzică. Acțiunea îi aparține zeiței frumseții din nord, Freya, soția lui Odin, care este și zeița Magiei, a Iubirii și a Războiului. Cele 4 speciale ale slotului îți arată fiecare una dintre fețele Freyei și îți pot aduce de la 5 la 19 freespinuri, numar diferit pentru fiecare dintre fețe și câștiguri multiplicate de 20 de ori. Freya este Wildul jocului iar pandantivul ei magic este simbolul Scatter aducător al secvențelor speciale. Urmeaz-o pe Freya în lumea mitică a Nordului și vezi ce comori îți poate oferi!

Book of Atem  lumea mitică  egipteană a faraonului Atem este lumea în care se petrece acest joc cu 5 role și 3 linii de joc. Cartea lui Atem este simbolul principal, atât Wild cât și Scatter iar câștigul maxim pe care îl poți prinde este de 2.700.000 LEI. O adevărată avere faraonică!

Meow în the Boots  ți-e dor de copilărie? Ei bine, poți avea o experiență care să te trimită înapoi în timp dacă te decizi să joci slotului Motanului Încălțat. Vei avea de-a face cu Motanul, Prințesa, Prințul și Căpcăunul iar cele mai mari comori le poți prinde în runda specială de free spinuri care se petrece ca și în basm la Castelul Căpcăunului. Cele 178 de combinații plătitoare și 96% rata de plata către jucător sunt motive în plus să te bucuri de acest joc cu poveste.

SugarPop!  Îți plac mult dulciurile de toate felurile? Te-a prins și pe tine frenezia Candy Crush? Ei bine,  Sugar Pop este un joc care seamănă mult cu Candy Crush. Ai 30 de nivele și dulciuri de toate felurile, bomboane, ciocolată alba sau neagra, vată de zahăr, jeleuri și cam tot ce-ți poate trece prin minte. Toate se sparg și fac loc altor dulciuri atunci când se adună unele lângă altele dulciuri de acelaș fel. Un slot dulce pentru un weekend sweet!

Pizza Time  E  weekend și în weekend ai poftă de ceva bun! Ai poftă de pizza și ai atâtea combinații din care să îți alegi. Vegetariană, con carne, mexicană sau cu ananas, oricare poate veni la ușa ta cu o simplă comandă pe net. Dar acum pizza poate veni și de la Superbet pe aplicația de mobil dacă alegi slotul Pizza Time. Chilli înseamnă premii mai mari și cu cât ai mai multe toppinguri identice cu atât ești plătit mai bine. Merită să vezi acest joc care nu e un slot obișnuit. Spațiul de joc este un blat de pizza care sigur îți va face poftă să ți-o comanzi pe cea preferată și în realitate!

Cheeky Fruits  este clasicul joc de fructe ca la aparate pe care cunoscătorii le numesc pacanele, salată de fructe sau compot. Se joacă cu septari, stele, cireșe, pepeni, prune, portocale și lămâi iar sunetul este exact sunetul arhicunoscut al aparatelor din agenții. Speciala de rotiri gratuite este adusă de 3 simboluri bonus când apar pe rolele 1,3 și 5 iar numărul liniilor câștigătoare este de 5. Ți-e dor de jocul în agenții? Încearcă Cheeky Fruits și garantat vei avea o parte din senzația care îți lipsește deja de destul timp!

Cele 6 sloturi noi din acest weekend sunt toate foarte frumoase și toate merită jucate. Te rugăm să le savurezi în mod responsabil astfel ca plăcerea ta să rămână maximă. Le găsești pe toate în secțiunea NOU de pe site-ul Superbet și în aplicația de Android Superbet Games.

#HaiSăFimSUPER #JocResponsabil