Un nou joc cu simboluri asiatice completează seria sloturilor japoneze la Superbet!

de Horia Nistor

În săptămâna jocurilor Japoneze aducem pe platforma Superbet un nou slot pe care să îl descoperi și de care să te bucuri. El se alătură celor 7 prezentate ieri dând posibilitatea tuturor pasionaților să își găsească măcar unul preferat între ele. Urmărim supersport de la Tokyo și ne super distrăm cu sloturile asiatice între competiții și medalii. De data asta este un joc chinezesc și vi-l propunem pentru că pare că și în acest an națiunea care va domina topul pe medalii este tot China.

5 Lions Megaways  face parte din categoria jocurilor cu 117.649 combinații posibile de câștig, premii în cascadă și plata maximă de 4000xMiza de Joc la o singură rotire. Este un slot cu simboluri chinezesti ale norocului și vieții, leu, dragon, pește, broască, broască țestoasă, care sunt și cele mai bune plătitoare. 

Simbolul yin și yang aduce Runda bonus de rotiri gratuite care poate fi și cumpărată direct pentru acțiune continuă și premii dintre cele mai mari. Ea este redeclanșabilă iar la început ai de selectat numărul de rotiri gratuite, maxim 25, pe care vrei să îl joci. Fiecare selecție este însoțită de un set de 3 multiplicatori posibili ai câștigului care se va aplica aleator de câte ori un simbol Wild Leu face parte dintr-o combinație câștigătoare. 

În plus, 5 Lions Megaways este legat la promoția zilnică și săptămânală Drops and Wins, cea la care ai posibilitatea zilnică de a câștiga Jackpoturi cash de până la 1000X Miza de Joc și săptămânală de 10.000X Miza de joc. Premiile zilnice garantate sunt 500 în valoare de 45000 Ron și 1200 săptămânale în valoare de 310.000 Ron, bani pe care îi câștigi direct fără condiții de rulare. O singură rotire este suficientă pentru a câștiga unul dintre Jackpoturi așa că tot ce trebuie să faci este să îl joci! 

Descoperă și joacă responsabil toate sloturile de pe platforma Superbet pe care le găseșți în secțiunea  NOU  în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

#HaiSăFimSUPER #JocResponsabil