SuperPariuri speciale pe cartonașe și cornere în 13 ligi europene

„Fotbalul e pe goluri”, celebra expresie care definește câștigătorul unui meci se poate traduce și prin „Fotbalul e pe cornere și cartonașe”. Cu toții așteptăm să înscrie echipa noastră favorită sau cea pe care am pariat, dar uneori nu se întâmplă. Tocmai pentru asta, la Superbet, avem Pariurile Speciale pe cornere și cartonașe, la cote mărite. Astăzi, ți-am pregătit multiple variante pentru meciuri din 13 ligi europene.

De la vest la est, din Anglia și Portugalia până în Rusia și Ucraina, dar și de la nord la sud, din Norvegia și Suedia până în însorita Grecie, trecând prin Elveția, Italia și Polonia, bucuria fotbalului și a pariului câștigător stă și în cartonașe și cornere. Poți paria pe numărul lor, fie într-o repriză, fie pe durata întregului meci. De câte ori nu ți-ai dorit ca mingea să intre în poartă sau ca un fotbalist să nu fie oprit în drumul spre gol? Acum, te poți bucura și la cornere, așa cum fac englezii sau poți bifa pe biletul tău încă un cartonaș galben, care te apropie de totalul pe care l-ai pariat.

În secțiunea Pariuri Speciale, pe site și în aplicație, poți combina numărul de cartonașe sau cornere cu golurile, pentru cote și mai consistente. Printre altele, mai poți miza și pe marcatori în meci, intervalul primului gol, sau scor corect oricând. Așadar, o mulțime de opțiuni care să te ajute să prinzi pariul câștigător. Nu uita, se iau în considerare cartonașele galbene sau roșii arătate inclusiv jucătorilor de pe banca de rezerve. Nu se iau însă în considerare cele primite după fluierul final sau cele arătate membrilor staff-ului tehnic. 

Câte cornere crezi că vor fi la Newcastle - Tottenham? Dar la Sassuolo – Juventus? Crezi că intensitatea derby-urilor Arsenal – Liverpool sau Porto - Sporting Lisabona va genera multe cartonașe galbene? Alege pariul Special care ți se potrivește și transformă fiecare eveniment din meci într-un potențial câștig!