Superdistracție japoneză cu Jackpoturi acumulate la Palatul Împăratului!

de Horia Nistor

Superjocurile de la Tokyo sunt în plină desfășurare și sportivii români ne țin cu ochii pe competiție în speranța obținerii cât mai multor medalii. Între evenimentele sportive care ne interesează vă propunem distracția la sloturile Superbet mai ales că astăzi slotul zilei este unul cu tematică și simboluri japoneze, perfect pentru aceste zile speciale.

Emperor’s Palace  se numește cel mai nou slot de pe platforma noastră, se joacă pe 5 role cu câte 3 poziții și plătește pe 30 de direcții de câștig. Simbolurile care plătesc cel mai bine sunt Împăratul, Gheisha, Leul Japonez, Nufărul roz și Vasul Japonez iar Dragonul este simbolul Wild care poate veni stivuit pe role.

Simbolul Scatter, Yin și Yang cu semnele zodiacului, aduce runda bonus de rotiri gratuite care are până la 30 de invârtiri. 7 Scatter înseamnă 7 rotiri, 8 înseamnă 15 și 9 Scatter acordă 30 de rotiri gratuite. Jucătorul are la dispoziție posibilitatea de dublaj al câștigului, cu cărți, roșie sau neagră.

Dar cea mai importantă funcție a slotului de la palatul împăratului Japoniei este legarea lui la Jackpoturile acumulate pe care le poți lovi cu puțin noroc la orice învârtire a rolelor. Cele 4 Jackpoturi pentru care poți juca au acum următoarele valori, de Treflă e peste 500 de lei și se acordă zilnic de mai multe ori, de Caro e peste 6000 de lei și se poate acorda și el zilnic sau la 2 zile, de Inima Roșie e peste 66 000 de lei iar cel de Inimă Neagră a ajuns la suma fabuloasă de peste 2,35 Milioane de lei! Jackpoturile acumulate sunt cash adică le încasezi direct fără condiții de rulare sau alte condiții speciale de acordare.

Intră în palatul împăratului și lovește Jackpotul cel mare! 

Pentru distracție japoneză caută acum și joacă responsabil Emperor’s Palace în secțiunea  NOU  de pe site-ul și aplicația de Android și iOS Superbet Games.

#HaiSăFimSUPER #JocResponsabil