România se alătură forțelor în Sferturi la Tokyo?

În toate cele 4 grupe ale turneului din Japonia, prima zi cu meciuri a adus rezultate surpriză. Grupa C se remarcă prin două “bombe”: 0-0 în Egipt-Spania și 0-2 în Argentina-Australia. În Grupa A, surpriza a venit în Mexic-Franța 4-2, în Grupa B, grupa României, Noua Zeelandă a învins cu 1-0 Coreea de Sud, iar în grupa D, Brazilia a învins cu 4-2 Germania, într-un meci în care disputa din teren a fost una balansată foarte mult în favoarea brazilienilor. 

SUPERAVANTAJ ÎN JAPONIA LA TURNEUL DE FOTBAL

Victoriile Mexicului, Australiei și Braziliei au fost plătite mai devreme în agențiile Superbet și Online, pe site-ul Superbet.ro și aplicația de pariuri sportive Superbet, grație promoției SuperAvantaj: dacă echipa pe care tu ai pariat că va câștiga ajunge să aibă un avans de două goluri pe tabelă, atunci pariul tău devine câștigător, indiferent de desfășurarea ulterioară a meciului. Se ține cont de pariurile puse de tine pe bilete single, multiple simple și sistem.

Toate detaliile despre promoția SuperAvantaj aici:

AFLĂM AZI PRIMELE CALIFICATE ÎN SFERTURI?

Azi se joacă etapa a 2-a în grupele de la “Tokyo”. De fast, meciurile se dispută pe 6 stadioane de pe cuprinsul Japoniei. Avem parte și de finale pentru calificarea în sferturi. În grupa A, cine bate în Mexic-Japonia e sigur de calificare. La fel se va întâmla și în Brazilia-Coasta de Fildeș. România poate fi virtual calificată dacă trece de Coreea de Sud (s-ar putea ajunge la clasament în 3, cu trei formații cu 6 puncte dacă Honduras bate Noua Zeelandă și în ultima etapă câștigă și meciul cu Coreea de Sud și noi pierdem cu All Whites - neo zeelandezii).

6X LUCRURI DE SUPERȘTIUT

Richarlison e golgheterul după prima etapă, cu 3 goluri marcate.

3 cartonașe roșii au fost acordate în cele 8 meciuri.

Două autogoluri s-au marcat (unul a adus victoria României contra Hondurasului).

Un penalty s-a dictat și a fost ratat de Cunha (Brazilia).

5 dintre cele 8 meciuri din prima rundă au “înverzit” PsFX

5 dintre cele 8 meciuri din etapa I a grupelor au plătit bani pe NGG

SUPEROFERTĂ ȘI SUPERPROMOȚII PE MECIUL ZILEI

Meciurile de azi se joacă în interval 10:30-16:30. Meciul România-Correa de Sud începe la 14:00 și pe lângă promoția SuperAvantaj, el beneficiază și de ofertă SuperLive: cote mărite pentru cele mai populare pariuri live și de promoția lansată în etapa 1.

Ai toată oferta pe etapa a II-a din faza grupelor aici:

#împreunăsuntemsuper #supertokyo #superavantaj #superlive