Niculescu vs. Zicu, duel palpitant în uvertura sezonului de Liga 2!

de Levente Balint 

Doi foști mari fotbaliști, acum antrenori, se vor confrunta în prima etapă din noul campionat al eșalonului secund. Sâmbătă, 31 iulie, de la ora 11:00, Concordia Chiajna primește vizita noii grupări Unirea Constanța, cea care a luat locul Farului în Liga 2.

 TRANSFERURI INTERESANTE LA ILFOVENI 

Concordia a încheiat în mai al doilea sezon la rând în Liga 2 în care a dezamăgit. Chiajnenii au avut ceva emoții în ”play-out”, terminând în cele din urmă pe locul 4, cu 34 de puncte. Claudiu Niculescu a venit în iarnă la ilfoveni, sub comanda lui ”alb-verzii” pierzând numai două meciuri din cele 11 disputate în 2021. Totodată, Concordia a arătat destul de pragmatică, numai două din aceste 11 partide având la final ”Over 2,5 goluri”. Concordia a pierdut un singur joc în ultimele opt disputate în propriul fief.

 Sâmbăta trecută, Concordia a susținut ultimul test, pierzând cu 1-2 la Petrolul. Totuși, chiajnenii au un lot foarte bun pentru nivelul Ligii 2, având speranțe îndreptățite la ”play-off”. În atac, sunt versații Llulaku și Hamza, iar în vară a fost cooptat fostul dinamovist Valentin Lazăr (mijlocaș)! Totodată, în zona mediană au fost aduși doi jucători foarte constanți în sezonul trecut, este vorba despre Codrea (SSU Politehnica) și Anghelina (U Craiova 1948). 

PUȚIN TIMP LA DISPOZIȚIE PENTRU ZICU

 Ianis Zicu, cel care a antrenat-o cu rezultate cel puțin decente pe fosta Farul în ultimii doi ani, a preluat din mers noua formație, având puțin timp la dispoziție pentru omogenizarea ei. Unirea Constanța a reușit totuși să facă un cantonament montan, bazându-se pe mulți dintre cei care au jucat la Farul: Băjan, Leca, Carabela, Damașcan sau Liviu Mihai. O venire semnificativă este cea a mijlocașului Cioinac, ultima dată la SSU Politehnica. 

În ultima partidă de verificare, Unirea a pierdut categoric la CSA Steaua (0-3).

Sursa foto: sportpictures.eu