Dimineți australiene! Începe-ți ziua cu SuperBilete pe meciurile din A-League

de Alex Molico

Încep cel mai devreme la 10 și cel mai târziu la 13:10 și-ți pot aduce profit pe biletele pre-meci și live la Superbet. Le poți și vedea în direct pe site și aplicația de pariuri sportive numărul 1 în România, aplicație descărcată de peste 1.000.000 de pariori. Meciurile din A-League îți pot da startul bun pe care-l cauți în fiecare zi.

A-League aliniază la start 11 echipe. Se joacă 27 etape în sezonul regulat (fiecare cu fiecare de 3 ori. Apoi se intră în Play Off unde primele 6 își dispută titlul într-un sistem spectaculos și imprevizibil: manșă unică, eliminatorie. Campioana en titre este Perth Glory, cea mai titrată e Sydney FC (3 titluri). Cele două și-au disputat finala sezonului trecut, meci câștigat la penaly-urile de departajare de către cei din Perth.

PARIURI POPULARE ȘI ECHIPE PROFITABILE

Echipe tari pe teren propriu (pariul 1 - victorie gazde)

Sydney FC, Wellington Phoenix și Melbourne City.

Echipe pe care merită să pariezi când joacă în deplasare (pariul 2 - victorie oaspeți)

Sydney FC, Melbourne City, Perth Glory și Western United. 

Echipe 3+ (cel puțin 3 goluri marcate în meciurile lor)

Adelaide United, Melbourne City, și Melbourne Victory.

Echipe 0-2 (sub 2.5 goluri marcate în meciurile lor)

Brisbane Roar, WS Wanderers și Newcastle Jets. 

Cele mai profitabile echipe când cauți pariuri Pauză/Final

Dacă vrei să cauți echipe care sunt în avantaj la pauză și câștigă meciurile atunci Sydney FC, Melbourne City și Perth Glory sunt primele 3 echipe de luat pentru 1/1 sau 2/2 (dacă evoluează în deplasare).

Dacă vrei să vezi cine sunt echipele care dacă sunt conduse la pauză pierd și meciul, îți spunem noi: Central Coast Mariners, Newcastle Jets și Adelaide United.

Echipele cele mai predispuse la NGG sunt Sydney FC, Brisbane și Perth Glory.

Echipele cu cele mai multe șuturi pe poartă per meci sunt 5.71 Melbourne City, 5.46 Newcastle Jets, Sydney FC cu 4.91.

CEI MAI PROLIFICI MARCATORI AI SEZONULUI ÎN CURS

Cei mai bun marcatori ai sezonului sunt cu 19 goluri Maclaren (Melbourne City), englezul Le Fondre (Sydney FC) cu 18 goluri, Berisha (Western United) - kosovarul fiind cel mai prolific marcator din istoria A-League cu 126 goluri, acum el are 15 în actuala stagiune. 

CEI MAI BUNI PASATORI

8 pase de gol are australianul cu origini grecești Petratos (Newcastle Jets), cel mai eficient om cu assist-urile.  Italianul Diamanti (Western United) și spaniolul Castro (Perth Glory) au câte 7 pase decisive. Tot 7, dar un caz aparte e un alt jucător, Josh Risdon de la Eastern United. Deși a dat 7 assist-uri, el n-a marcat niciodată. Poate trece drept cel mai altruist fotbalist din această ligă.

LUPTA PENTRU PLAY OFF LA ANTIPOZI

Sâmbătă, liderul Sydney FC a pierdut deplasarea de pe terenul locului 2, Melbourne City, dar mathematic, Sydney FC nu mai poate rata prezența în semifinalele campionatului. Pentru locurile 2-6 se luptă formațiile de pe pozițiile 2-9 ale clasamentului. Neozeelandezii de la Wellington Phoenix sunt principalii adversari ai lui Melbourne City la locul 2. Pe val e Brisbane Roar, echipă aflată acum pe 4. Campioana en titre Perth Glory e pe 5, la 7 puncte de locul care duce direct în semifinale. Lupta pentru fazele eliminatorii e spectaculoasă. Trăiește-o și tu prin pariurile pe care le plasezi la Superbet.