Cel mai mare Jackpot din istoria sloturilor în România, 4,8 Milioane de lei, a fost lovit la Superbet

de Horia Nistor

Cu o miza de 2 lei dintr-un Bonus oferit de Superbet, fericitul norocos a lovit superjackpotul acumulat de Inima Neagră de 4,828,861 Lei, cel mai mare din istoria sloturilor online din România, aproape 1 Milion de Euro. Jocul care i-a acordat fabulosul premiu este Shining Crown, slotul care a făcut de-a lungul timpului cei mai mulți fericiți cu Jackpoturi acumulate. Sfatul lui pentru toți care vor să îi repete performanța este să trateze jocurile responsabil, ca pe o distracție, și să joace doar atât cât își permit. Iată mai jos interviul în care ai șansa să-l cunoști pe câștigător.

1. Prima întrebare e una de încălzire: cu ce te ocupi în afară programului de joacă la aparate și sloturi online?

În afară de jocurile online, pentru că sunt foarte tânăr, restul timpului îl petreceam la serviciu și cu familia. Acum am renunțat la job pentru ca vreau să mă dezvolt profesional si să urmez cursurile unei facultăți de mecanică.

2. Ce ai făcut când ai câștigat Jackpotul?

Mai întâi nu am crezut că e adevărat și am fost într-o agenție Superbet unde colegii m-au lămurit că este chiar real ceea ce mi se întâmplă și că nu visez. Am fost super fericit și am decis să merg la o mânăstire unde m-am rugat pentru familie și pentru reușită. Am făcut și o donație cu această ocazie.

3. De cât timp joci la aparatele din agenții și când ai început să joci și online?

Prima dată am jucat într-o agenție Superbet acum aproape 2 ani dar nu m-a prins. Am început să joc online acum 1 an și ceva și de atunci joc constant 2,3 jocuri pe platforma online a Superbet.

4. Ai un slot preferat sau ai simboluri favorite care ți-au adus câștiguri în jocuri diferite?

Jocul meu preferat este și cel care mi-a adus Jackpotul, este vorba de Shining Crown. Mai joc și un alt joc cu jackpot acumulat, este vorba despre Zodiac Wheel și încă unul fără jackpot, Book of Ra.

5. Dacă ar fi să joci la Loto, care ar fi cele 6 numere norocoase?

Numerele norocoase ar fi următoarele: 12, 28, 22, 08, 11, 05. Sunt numere care reprezintă zile de naștere din familia mea și din relația cu prima iubire!

6. Care a fost cel mai haios pariu pe care l-ai pus cu prietenii și l-ai câștigat, și care a fost pariul cel mai important pe care l-ai pus cu prietenii și l-ai avut de achitat?

Nu îmi place să pun pariuri și nu pun nici cu prietenii. Sunt genul care crede mai mult în muncă.

7. Care a fost primul câștig mare pe care l-ai reușit la aparate (sau sloturi online)?

Am avut un singur câștig important de când joc la sloturi, acesta. Unul și bun aș zice!

8. Ultima întrebare e cea pe care o așteaptă probabil toți cei care ne citesc: ce vei face cu banii câștigați din acest Jackpot?

Voi cheltui cu cap banii câștigați odată cu acest Jackpot. Deocamdată pentru mine prioritatea este facultatea pe care vreau să o încep chiar din acest an. Apoi voi investi în dezvoltarea mea personală și profesională în domeniul mecanicii. La finalul facultății vreau să inițiez un business dar încă nu am o idee clară în care să investesc. Mă voi gândi dar va promit că voi fi foarte atent cu acești bani.

În final câștigătorul a dorit să transmită un sfat pentru toți jucătorii de sloturi, “să joace responsabil, să se oprească dacă câștigă sau pierd sume mai mari de bani și facă pauze de la joc – jucați Super Responsabil la Superbet!”

Ne bucurăm să-i cunoaștem pe cei care au fost aleși de SuperNoroc și care iată, rămân cu picioarele pe pământ. Liderul național din domeniul pariurilor sportive și jocurile de cazinou, Superbet aplaudă atitudinea lor și le mulțumește pentru că sunt exemple și pentru ceilalți jucători. Fii ca ei, distrează-te pe mizele care îți sunt accesibile și norocul îți poate aduce și ție asemenea Jackpoturi care ar face istorie în orice țară din lume! 

#HaiSăFimSUPER #SuperDistracție #SuperResponsabilitate