Câștigători de BMW și-au ridicat mașinile de la Superbet Premium Store

Zi senzațională la Superbet Premium Store unde primii câștigători au intrat și în posesia mașinilor BMW! Lucian Lipovan a realizat o emisiune de excepție la care ambasadorul Superbet Cătălin Moroșanu i-a fost alături, și a fost cel care a oferit cheile mașinilor, pe care le-au câștigat Andrei Tomorga din Beclean (BMW X1), Mathias Martin din Constanța (BMW X2), George Matei din Fierbinți, care locuiește acum în Târgoviște (BMW X3) și Sabrina Cristian din Bacău, care locuiește în Iași (BMW X5).

Puteți revedea oricând emisiunea, pe pagina oficială de Facebook Superbet, aici.

Superbet dă și cele mai valoroase premii, dă și cele mai multe premii, dar dă și cel mai repede premiile, așa cum și plătește cele mai mari câștiguri! Un semn că pariorii cei mai perseverenți, mai informați, mai inspirați și mai responsabili joacă tot mai des la Superbet și devin, inevitabil clienți fideli!

Iar cardul de fidelitate SuperClub – care se primește gratuit în orice agenție Superbet și se activează foarte simplu și foarte repede – le dă posibilitatea să se bucure de toate promoțiile Superbet din agenții și online. Așa cum a fost promoția SuperClub de European, cea în care Superbet a acordat 22 de mașini BMW: 7 BMW X1, 7 BMW X2, 7 BMW X3 și un BMW X5. Plus 198 de dispozitive inteligente: smartwatch-uri Samsung și Apple, și smartphone-uri Samsung și iPhone!

Fiecare leu jucat la Superbet în agenție și pe platforma online (pe site-ul Superbet.ro și aplicația de pariuri sportive) pe biletele de pariuri sportive, pariuri live, loto și virtuale, reprezenta o șansă la extragerea zilnică. Alex Molico - Chief Content Editor Superbet – a fost reprezentantul Superbet și a mai punctat câteva detalii despre promoția care a ținut cu sufletul la gură în timpul Europeanului, în cel mai frumos mod, o țară întreagă!

Lista completă a câștigătorilor e disponibilă pe club.superbet.ro în secțiunea SUPEREURO.

Toate extragerile au fost efectuate în agenția Superbet Premium Store din Piața Presei Libere nr. 3-5, o locație în care experiența de pariuri e una la cel mai înalt nivel și unde puteți servi de la cafea, până la băuturi fine și puteți și mânca, în timp ce stați confortabil în fotolii cum nici la loje pe marile stadioane nu găsiți. Fotolii de SuperStaruri.

În plus, puteți să-i întâlniți în cele mai surprinzătoare momente pe ambasadorii Superbet și pe experții Superbet. În această locație, 4 dintre câștigători, inclusiv marea câștigătoare a BMW-ului X5 au fost invitați pentru a intra în posesia mașinilor. 

Și da, puteți juca și la aparate de ultimă generație, având și terminale de pariuri la îndemână, pentru că spațiul e unul în care tehnologia viitorului se îmbină perfect cu luxul, confortul și senzația de bine, valoare și importanță, pe care dorim să le simțiți atunci când ne treceți pragul.

Puteți vedea oricând emisiunea pe canalul oficial de Youtube Superbet

Superbet vă mulțumește pentru că-i sunteți alături și dorește să vă bucurați de cât mai multe dintre promoțiile pe care vi le oferă, cele mai multe și cele mai generoase din România, atât în agenții, cât și online.

Puteți vedea în price moment, toate promoțiile active, aici:

Și deja pariem că știți: ÎMPREUNĂ SUNTEM SUPER!