Ambiția lui Gălcă e de neoprit! Vejle e la un pas de promovare! Crezi că vor fi surpriza acestui sezon?

Silviu Elisei

Aventura danezilor a început acum 122 de ani, perioada în care 23 de tineri au înființat clubul de cricket pe care astăzi, locuitorii orașului Vejle îl susțin la fiecare meci. Patru ani mai târziu, pasiunea pentru fotbal i-a împins pe fondatori să se extindă în aria unuia dintre cele mai frumoase sporturi cu mingea, luând naștere echipa de fotbal la care marele jucător și antrenor, Constantin Gâlcă, își dă sezonul acesta examenul ambiției și al perseverenței. Fostul jucător al Stelei are șansa să-și pună amprenta în istoria unuia dintre cele mai titrate cluburi daneze, însă pentru această realizare, mai are de făcut un singur pas spre victorie în meciul din această seară, jucat împotriva celor de la Nykobing. Va reuși fostul mijlocaș să treacă cu brio acest test sau va fi nevoit să repete anul sezonul viitor? Susține-o pe Vejle în cursa pentru promovare cu un SuperBilet!

3 etape până la focul de artificii!

Sărbătorile pot veni mai devreme pentru fanii lui Vejle dacă echipa antrenată de Constantin Gâlcă se impune pe teren propriu în fața celor de la Nykobing. „The Alliance” Nykobing n-au avut un parcurs prea bun sezonul acesta, aflându-se, în prezent, pe primul loc de retrogradare(locul 10). Miza acestui meci e imensă pentru ambele formații, una își poate lua zborul către prima divizie, iar cealaltă se poate menține în lupta pentru salvarea din „groapa” retrogradării. Vejle pleacă, în această seară, cu prima șansă. O spun specialiștii, cotele și rezultatele, însă frumusețea fotbalului vine tocmai din misterul finalurilor, motiv pentru care ne rămâne doar să urmărim mult așteptatul rezultat al acestei partide. Tu ce părere ai? Se vor vedea focuri de artificii la Vejle în această seară?

Ambiția nemăsurabilă are SuperPerformanțe!

Dacă ambiția ar putea fi contorizată, Costel Gâlcă ar fi un etalon pentru fotbalul din întreaga lume. După mișcarea fabuloasă din La Liga, moment în care tănărul antrenor român a salvat-o pe Espanyol de la retrogradare, acesta are în plan să lase și fotbalul danez cu gura căscată. Retrogradarea de anul trecut cu Vejle a fost o lovitură grea pentru Gâlcă, însă ambiția, tăria de caracter și perseverența l-au ridicat din nou pe acesta, fiind la un pas de mult așteptata promovare. Să ajungi printre cei mai buni e un țel greu de atins, însă să revii după o cădere drastică înseamnă mult mai mult de atât, iar Gâlcă le-a demonstrat tuturor că nu există obstacol care să-l împiedice în drumul către idealurile sale. Îi ținem pumnii conaționalului nostru și așteptăm doar vești bune din partea acestuia!

Cotele explodează! La fel si câștigul de pe bilet!

Indiferent de alegerea făcută, câștigurile mari sunt garantate, atunci când pariezi repsonsabil, informat și inspirat la Superbet! Vejle pleacă cu prima șansă în această etapă definitorie pentru situația promovării. Un rezultat de egal sau o victorie pentru echipa antrenată de Costel Gâlcă ar marca sfârșitul unui sezon formidabil și începutul unei noi ere în prima ligă daneză. Pentru victoria lui Velje, câștigurile se măresc de 1.5 ori, însă poate îți place să jocimereu la risc și mizezi întodeauna pe elementul surpriză. În aceste condiții, Nykobing e algerea ideală pentru biletul tău, opțiune care îți mărește de 5 ori miza de pe bilet. Ce mai aștepți?