22 DE SUPERMAȘINI BMW CÂȘTIGATE LA SUPERBET. AZI CUNOȘTI NOI CÂȘTIGĂTORI. JOACĂ ÎN CONTINUARE ȘI BUCURĂ-TE DE TOATE PROMOȚIILE

Liderul național atrage cei mai bucuroși, valoroși dar și norocoși jucători! Superbet trăiește alături de pariori emoția marilor competiții și plusează pe lângă oferta de evenimente, cote, pariuri și cu bonusuri și promoții fără adversar! Vezi în fiecare moment promoțiile active Superbet și pariem că profiți de cât mai multe dintre ele!

Azi, câștigători din perioada campaniei vor veni pentru a semna actele și a lua primul contact cu mașinile pe care le-au supercâșigat!

📲  Vezi în direct emisiunea specială azi la ⏰ 18:00 pe canalul oficial de Youtube Superbet

SUPERPROMOȚIA CU CELE MAI MARI PREMII DIN ROMÂNIA

Campania Europeanului s-a încheiat în forță cu un BMW X5 acordat în Superbet Premium Store (agenția de categorie elite, inaugurată la startul Europeanului în București, în Piața Presei Libere nr. 3-5).

SuperClub de European a fost promoția principală Superbet în timpul Europeanului de fotbal. La ea au participat toți jucătorii online și jucătorii din agenții care aveau cardul de fidelitate SuperClub activat și au înscrie biletele pe club.superbet.ro. Asigură-te că îți activezi și tu cardul SuperClub pentru a beneficia de toate promoțiile viitoare, atât cele din agenție, cât și cele online. Îl obții gratuit, în cea mai apropiată agenție Superbet, dintre cele peste 1.000 din țară!

SUPEREMOȚIE: CEI MAI FERICIȚI CÂȘTIGĂTORI

S-au câștigat 22 de supermașini BMW la Superbet, plus smartphones și smartwatches Samsung și Apple! Premii superdorite și supervaloroase, care dau o stare de bine și clădesc atitudinea de învingători pe care superpariorii o au!

Vezi SuperHarta marilor premii în imaginea care ilustrează acest articol și propune-ți să apari și tu pe viitoarea hartă a următorilor câștigători de mari premii la Superbet!

Fiecare leu pariat reprezenta o șansă în plus la extragerea zilnică. Extragere care era mereu efectuată în transmisiune directă din Superbet Premium Store, în emisiunea SuperLive Show de European.

În promoție au fost înscrise toate biletele la pariuri sportive, pariuri live, loto și virtuale plasate în agenție și online (pe site și aplicație), înregistrate pe club.superbet.ro.

SUPERAMBASADORII ȘI EXPERȚII PREZENȚI LA ÎMPĂRȚIREA PREMIILOR

SuperExperimentatul și mereu SuperInspiratul jurnalist sportiv și content creator Lucian Lipovan a moderat emisiunile la care i-a avut invitați pe ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Gică Craioveanu, Cătălin Moroșanu, Benny Adegbuyi, Daniel Pancu, dar și pe experții Superbet Mihai Mironică, Andrei Niculescu, Dan Filoti și Vali Moraru, alături de Alex Molico, chief content editor la Superbet.

🤗  Vino să ne bucurăm împreună de o nouă întânire cu Luci Lipovan și câștogători pasionați și norocoși. Uită-te în direct de la ⏰  18:00 pe pagina de Faceboook Superbet aici

SUPERMULȚUMIRI TUTUROR

Superbet mulțumește tuturor jucătorilor, felicită câștigătorii și promite noi superpromoții! Jucați în continuare pentru că mereu la Superbet aveți multiple opțiuni suplimentare de a trăi cât mai intens experiența de pariere și din postura celor care se află în competiție pentru cele mai multe și cele mai dorite premii! 

#împreunăsuntemsuper #superbilete #superjucători #superpromoții #superpremii