Despre Noi


Suntem câștigătorii celui mai important premiu din industria de Betting & Gaming din Europa Centrală și de Est: Best Overall Sports Betting Operator 2017.

Fondată în 2009, Superbet a devenit liderul pieței retail în domeniul betting & gaming din România. În 2016, cifra de afaceri a companiei noastre a crescut de peste 6 ori.

Rețeaua noastră a atins în august 2017 o bornă istorică: am deschis agenția cu numărul 600! Le oferim Superpariorilor o rețea cu acoperire națională. În fiecare zi, în agențiile noastre ei își pot transforma în câștig pasiunea pentru sport și jocuri.

În paralel cu prezența puternică în retail, compania oferă pe website-ul www.superbet.ro cele mai bune cote și cea mai variată ofertă din domeniul pariurilor online, a jocurilor de tip sloturi, cazinourilor live, jocurilor virtuale, și loteriilor.

Calitatea şi diversitatea serviciilor pe care le oferim au presupus investiţii majore în infrastructură, logistică, IT, resurse umane şi programe de marketing. De asemenea, profesionalismul şi implicarea totală a angajaţilor noştri au fost determinante în asigurarea succesului companiei.

Echipa Superbet numără peste 2000 de membri. Angajații companiei au atitudinea unor sportivi care privesc fiecare provocare drept o șansă de a-și demonstra talentul, experiența și dorința de a fi mai buni în fiecare zi.

Compania este condusă de către o echipă executivă cu o vastă experienţă în domeniul jocurilor de noroc la nivel național și internațional. Viziunea managementului superior cumulată cu experienţa dobândită în urma coordonării altor afaceri de succes s-au materializat rapid în performanţele firmei Superbet, care este recunoscută ca una dintre cele mai competitive companii din domeniului pariurilor sportive. Superbet este compania cu cea mai pronunțată ascensiune din domeniul betting & gaming din Europa Centrală și de Est.

Eforturile întregii echipe Superbet se concentrează pe extinderea şi consolidarea business-ului de pariuri sportive la nivel naţional şi internațional,

Misiunea companiei este să ofere entertainment și să crească nivelul adrenalinei pariorilor grație produselor unice pe care le oferă.

  • Pentru pariurile sportive oferim cele mai bune cote şi avem cea mai diversificată ofertă de pe piaţă.
  • Acordăm bonusuri la câştig, mărind valoarea cu până la 100%.
  • Oferta pariurilor pe numere conține zeci de loterii internaţionale, de pe toate continentele. Unele dintre loterii sunt cu extragere zilnică sau cu mai multe extrageri în aceeaşi zi. Avem în ofertă chiar și o loterie cu extrageri non-stop!
  • Pariurile live sunt pariurile pentru care niciodată nu ajungi prea târziu să le joci. Pe acestea poţi paria pe parcursul evenimentului în desfăşurare, sporindu-ţi şansele de câştig în funcţie de cursul evenimentelor de pe teren. În plus, pariorii înregistrați pe Superbet.ro pot vedea în direct 17.000 de evenimente anual, din cele mai importante competiții sportive!
  • Pariurile pe cursele de câini îţi oferă o oportunitate de câştig la fiecare 5 minute, iar aparatele de joc te provoacă cu jocuri de ultimă generaţie.
  • BeSix a devenit în scurt timp unul dintre jocurile favorite ale clienților noștri. Este un pariu pe numere în cotă fixă cu extrageri la fiecare 5 minute și care oferă șanse mari de câștig.

Viziunea companiei este să devină numărul 1 în fiecare țară în care decide să investească.

În al doilea semestru din 2017 e programată lansarea operațiunilor în Polonia, parte dintr-o ambițioasă strategie pe termen lung.

Pariază pe noi! Suntem o echipă care plănuiește să modeleze viitorul domeniului betting & gaming.