Cum pariez?

Bine ai venit pe superbet.ro! Aici găsești tot ceea ce îți trebuie ca să îți petreci timpul plăcut, să pariezi și să câștigi bani. Dacă ai mai jucat în agențiile Superbet, vei recunoaște ușurința cu care poți să o faci pe site. Dacă acum joci prima dată, vei observa imediat cât de simplu este să folosești site-ul. Ai la dispoziție toată oferta de pariuri sportive, loterii internaționale și pariuri virtuale din agențiile Superbet, dar și cea mai bună ofertă de pariuri pe evenimente LIVE și jocuri de cazinou.


Cum încep?

Primul pas este să îți faci un cont de client, ca să poți paria în deplină siguranță. În partea de sus a ecranului este plasat butonul „Înregistrează-te!”. Ca să îți faci cont nu ai nevoie decât de o adresă de email, unde vei primi confirmarea înregistrării contului tău. Nu durează mai mult de cinci minute să îți faci cont, iar informațiile pe care le vei completa vor asigura securitatea contului tău. După aceea, vei primi un mesaj pe adresa de email pentru activarea contului, care se face apăsând pe linkul din acel mesaj. Felicitări! Ai devenit membru Superbet!


Prima depunere

În fiecare zi, în oferta Superbet găsești sute de pariuri pe evenimente sportive, zeci de trageri loto din toată lumea și o mulțime de pariuri pe evenimente virtuale sau jocuri de cazinou. Ca să te bucuri de această ofertă și să începi să câștigi bani, trebuie să îți alimentezi contul pentru prima dată. Aici găsești cele mai rapide și mai convenabile metode prin care poți să transferi bani în contul tău online. Indiferent dacă ai un card sau nu, dacă vrei să depui online sau gratuit dintr-o agenție Superbet, ai în față cele mai bune soluții.

Pagina Metode de plată conține toate mijloacele prin care poți să îți alimentezi contul, intră în contul tău și apasă pe „Efectuează o depunere”. Vei vedea o fereastră în care vei fi întrebat cât vrei să depui, iar din meniul din stânga poți să alegi dacă vei face depunerea într-o agenție sau printr-o metodă online. Indiferent ce alegi, vei fi ghidat în pași foarte simpli și rapizi ca să finalizezi depunerea în câteva minute. Vei vedea suma depusă în partea de sus-dreapta a ecranului, sub numele tău de utilizator.


Verifică-ți contul!

Pentru a te putea bucura la maxim de experiența Superbet trebuie să îți verifici contul. Vei putea juca și câștiga de oriunde și oricând. În plus, vei putea vedea în direct peste 17 000 de evenimente din cele mai pariate sporturi! 

Conform legii, de la data la care ți-ai alimentat pentru prima oară contul de jucător ai la dispoziție 30 de zile calendaristice să închei această procedură. E simplu să-ți verifici contul. Trimite-ne cât mai repede o poză color cu buletinul tău, prin secțiunea "Verificare identitate" a contului tău, sau pe adresa suport[at]superbet.ro ori pe chat. Poza să aibă maxim 5MB, iar buletinul să fie vizibil în totalitate și informațiile să fie clare. 

În caz contrar, la expirarea termenului legal de 30 de zile calendaristice de la data primei depuneri în contul de jucător, articolul 129, alineatul 5 din HG 116 / 2016 ne impune să îți dezactivăm contul și să virăm către bugetul de stat sumele de bani existente! 

Dacă ai nelămuriri, vorbește oricând cu noi pe chatul www.superbet.ro, pe WhatsApp la numărul 0725 154 154, scrie-ne pe adresa suport[at]superbet.ro sau sună-ne la 1226 (tarif unic: 0,20 Euro + TVA).


Alege bonusul!

Ne bucurăm că ai decis să pariezi cu Superbet și vrem să îți mulțumim pentru alegere cu un bonus uriaș la înscriere. După prima depunere, te va întâmpina o fereastră în care vei putea să îți alegi bonusul. Ai două posibilități: poți să primești bonusul de pariuri sportive sau bonusul de cazinou.

Bonusul de pariuri sportive te ajută să pariezi relaxat pentru prima dată la Superbet. Dacă pui un pariu pe un eveniment sportiv, pe o loterie, live sau pe Lucky6 și nu iese așa cum ți-ai dorit, noi îți returnăm jumătate din miză, până la 250 de RON! Vei găsi banii în portofelul tău electronic Superbet, din contul de client, în secțiunea „RON Bonus”.

Bonusul de cazinou înseamnă dublarea primei tale depuneri, pentru a juca jocuri de cazinou. Dacă alegi acest bonus, primești de la noi încă o dată aceeași sumă pe care ai depus-o, până la 1000 RON! Suma depusă de tine va fi în buzunarul „RON Real”, iar suma primită de la noi va fi în buzunarul „RON Bonus”. Poți să joci și să câștigi cu acești bani în cazinoul nostru, la ruleta europeană, blackjack la trei mâini sau la sloturi.