Pariază relaxat!

Îți garantăm jumătate din primul pariu dacă nu iese cum ai jucat!


Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Ți-am pregătit o promoție care îți garantează un start lansat în aventura ta pe superbet.ro. Trebuie doar să depui în cont și să pui primul pariu pentru a beneficia de bonus.

Pariază un bilet din oferta de sport, pariuri live, virtuale sau pe loterii și poți să stai relaxat! Dacă primul tău pariu nu iese așa cum ai crezut, nu-i nimic, pentru că tot primești bani înapoi! Îți returnăm jumătate din miză, până la 250 de RON, ca să încerci și alte pariuri.

DEPUNERE


Cum funcționează?

 • Bonusul “Pariu Relaxat” este de 50% din primul pariu până la maxim 250 RON.
 • Primul tău pariu trebuie să fie de minim 10 RON pe unul din tipurile: pre meci, loto, live, sau virtual, după selectarea bonusului va fi considerat “Pariu Relaxat”. Dacă primul tău pariu este câștigător bonusul este considerat ca fiind utilizat. Dacă primul tău pariu este necâștigător vom rambursa jumătate din suma acestuia până la maxim 250 RON ca și bani bonus.
 • Poți plasa doar un singur “Pariu Relaxat”.
 • Banii bonus pot fi retrași după îndeplinirea cerințelor de rulare. Îndeplinirea cerințelor de rulare la Pariuri sportive: Pariază bonusul x 5. Pentru a retrage 250 RON din banii bonus va trebui să pariezi 250 RON x 5 = 1250 RON. Doar pariurile efectuate în perioada de valabilitate a bonusului vor conta.
 • Toate pariurile, câștigătoare sau necâștigătoare, având cota minimă de cel puțin 1.5, contribuie la rularea bonusului. Pariurile simple din categoriile sport (pre-meci, live și speciale), virtuale și loto, trebuie să aibă cota minimă de 1.5 pentru fiecare eveniment de pe bilet. 
 • În cazul pariurilor de tip sistem, pariul este luat în considerare doar în cazul în care cota totală a celei mai mici combinații este de minim 1.5.
 • Pariurile simple pe un număr sau biletele sistem ce conțin combinația “1 din … “, de la loteria “Win For Life” nu sunt luate în considerare la cerințele de rulare a bonusului.
 • Biletele care conțin meciuri de la “Super Cotă” și au cota totală sub 4 nu sunt luate în considerare la cerințele de rulare a bonusului.
 • Îndeplinirea cerințelor de rulare în cazul în care folosești bonusul la Cazino, Sloturi și Jocuri: Rulează bonusul x 20. Pentru a retrage 250 RON din banii bonus va trebui să pariezi 250 RON x 20 = 5000 RON. Toate jocurile contribuie cu 25% la cerința de rulare (100 RON jucați vor contribui 25 RON). Jocurile de Blackjack contribuie cu 20% la rularea bonusului (100 RON jucați la blackjack vor contribui 20 RON), iar jocurile de ruletă contribuie cu 10% la rularea bonusului (100 RON jucați la ruletă vor contribui 10 RON).
 • Nu poți retrage banii sau balanța restricționată până când ai terminat de rulat bonusul, l-ai anulat sau a expirat. Poți anula bonusul apelând la departamentul nostru de relații pentru clienți. Banii bonus dar și toate câștigurile obținute folosind acești bani vor fi anulate.
 • Bonusul va expira în 7 zile de la acordarea acestuia. Dacă nu îndeplinești condițiile de rulare în acest timp, banii bonus și câștigurile pe care le-ai acumulat folosind banii bonus vor fi anulate.
 • Atunci când sunt îndeplinite cerințele de pariere, banii bonus vor fi convertiți în numerar (bani reali).
 • Numai persoanele de peste 18 ani și cu reședința în România pot folosi acest bonus.
 • Ne rezervăm dreptul de a solicita jucătorilor să trimită documentele conform procedurii de verificare a clienților. Refuzul jucătorilor de a furniza informațiile solicitate, poate determina anularea bonusului și implicit a câștigurilor obținute folosind acest bonus. 
 • Oferta se supune Termenilor şi Condiţiilor generale Superbet. Superbet își rezervă dreptul de a modifica, a anula bonusul sau condițiile de acordare în orice moment.