BeSIX - PARIURI PE NUMERE

BeSix este un pariu pe numere în cotă fixă pe evenimente virtuale. Acestea sunt redate simultan şi pot fi vizualizate în toate agenţiile Superbet în care acest pariu este disponibil.

Evenimentele se desfășoară sub formă de extrageri, astfel dintr-un total de 49 de numere se extrag 35. Numerele se extrag pe rând și sunt afișate pe ecranul televizoarelor unul câte unul. Primele 5 numere extrase nu sunt însoțite de cote, dar următoarele 30 au afișate în dreptul lor cotele care determină calculul câștigului pe bilet.

Extragerile se realizează o dată la cinci minute, pe toată durata programului de lucru a agenției. Desfășurarea efectivă a fiecărei extrageri și afișarea rezultatelor durează 2 minute și 30 de secunde. În intervalul următor de timp, pe ecranul televizoarelor sunt prezentate informații utile despre posibilitățile de pariere BeSix.

Pariul BeSix presupune indicarea corectă a cel puțin 6 numere dintre cele 35 extrase și afișate pe ecranul televizoarelor. Jucătorii pot opta pentru parierea a cel puțin 6, dar nu mai mult de 10 numere pe un bilet.

Informații complete despre modalitățile de pariere BeSix se găsesc în Regulamentul de joc și în Ghidul de pariere.

REZULTATE